Pesutili-yrittäjäksi

Kasvava ala

Autonpesu ei ole entisensä. Moderni teknologia ja kasvanut kuluttajakysyntä ovat tehneet autonpesusta nopeasti kasvavan ja kehittyvän toimialan. Automatisoidut pesupalvelut ovat tehneet myös yrittäjyydestä entistä helpompaa ja moniin erilaisiin kiinteistökohteisiin sopivaa. Autonpesu onkin oiva bisnes myös kiinteistön omistajalle.

Uusi teknologia

Teknologia mahdollistaa itsenäisesti toimivat miehittämättömät autopesulat, jotka voivat olla asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Yrittäjänä ohjaat pesuloita ja liiketoimintaa etänä älypuhelimellasi. Nopeasti yleistyvä kuukausimaksumalli luo ennustettavaa kassavirtaa ja tekee maksamisen helpoksi myös yritysasiakkaille.

Liity edelläkävijöihin

Yhä älykkäämmiksi muuttuvat autot tarvitsevat parikseen älykkäitä autopalveluja. Uusien leasing-tyyppisten palvelujen lisääntyessä auton omistus siirtyy kiihtyvään tahtiin yksityisiltä yrityksille. Samalla yksittäisten autojen käyttöaste kasvaa. Tämä kaikki lisää kysyntää älykkäille, tehokkaille ja nykyaikaisille autopalveluille. Pesutili-yrittäjänä olet edelläkävijöiden joukossa rakentamassa autoilun tulevaisuutta.

Pesutili-yrittäjä voi keskittyä myyntiin

Kun teknologia hoitaa autopesulan pyörittämisen, jää Pesutili-yrittäjälle aikaa keskittyä myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjänä pärjää parhaiten ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolla on kyky luoda ja ylläpitää asiakassuhteita. Edellytämme yrittäjiltämme kohtuullista yrittäjäkokemusta ja vakaata taloustilannetta.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää

Rudi Steiner
Puh. 050 5555 998