Till Pesutili företagare

En växande business

Biltvätt är inte som förut. Högteknologi och ökad efterfråga har verkat att biltvätt är en kraftigt växande och utvecklande affärsverksamhet. Företagandet har blivit allt lättare på grund av automatiserade tvättservicen och kan lämpas till många olika fastigheter.

Ny teknologi

Högteknologi möjliggör självständigt fungerande, obemannade biltvättar som är tillgängliga dygnet runt. Som företagare kan du med din smarttelefon var som helst styra biltvättar och affärsverksamhet. Då modellen med månadsbetalning blir allt vanligare kan kassaflödet förutses och samtidigt blir betalningen enklare även för företagskunder.

Kom med till de banbrytare

Allt smartare bilar behöver även smartare bilservice. Nya servicetyper som t.ex. leasing, gör att bilarna i allt högre grad ägs av företag och inte av privatpersoner. Samtidigt växer användningsgraden av privatbil. Allt detta ökar efterfrågan på intelligenta, effektiva och moderna tjänster för bilar. Som Pesutili-företagare hör du till de banbrytare som utvecklar bilismens framtid.

Som Pesutili företagare kan du koncentrera dig på försäljning

Som Pesutili-företagare har du mera tid för försäljning och marknadsföring medan teknologin driver biltvätten. Om du är utåtriktad, har kundservice nära hjärtat och har förmåga att skapa och uppehålla goda kundkontakter, har du alla möjligheter att lyckas som företagare. Vi förutsätter att våra företagare har måttligt erfarenhet inom företagande och en stabil ekonomi.

Ta kontakt vi berättar gärna mer
Rudi Steiner,
Tel 050 5555 998